Home » Doe mee aan groene acties in Rozendaal

Doe mee aan groene acties in Rozendaal

vrouw legt geveltuintje aan bij huis

De gemeente Rozendaal doet mee aan de Week van de Groene Tuin met allerlei groene acties op verschillende locaties binnen Rozendaal. Inwoners van de gemeente Rozendaal, maar ook van omliggende gemeentes, kunnen meedoen aan onderstaand programma:

Programma

4 April: 20.00 uur in de Serre van Rozendaal: Lezing van Tinka Chabot, ecologisch hovenier met tips voor duurzaam tuinieren.
5 April: 10.30 uur in de Serre van Rozendaal op de inloopochtend: lezing over egels en eekhoorns in de tuin.
7 April: Rozendaal in het donker. De gemeente vraagt de bewoners om deze avond en nacht de buitenlichten uit te doen en het donker te ervaren. Je wordt uitgenodigd voor een nachtwandeling in de Kasteeltuin om 21.00 uur.
8 April: 14.00 tot 16.00 uur: In het Beekdal aan de Rosendaalselaan zal een ruilmarkt voor zaadjes, planten en stekjes zijn. Als je niets te ruilen hebt kom dan kijken wat je kunt meenemen voor je tuin. Als je alleen wat weg wilt geven, ook prima! Alleen voor particulieren.
14.00 tot 16.00 uur: In het Beekdal bij de ruilmarkt zijn kinderen welkom voor een leuke activiteit.
10 April: 13.00, 14.30 en 16.00 uur excursie in de tuin van Sjef in Velp.
11 April: 20.00 uur in de Serre van Rozendaal. Lezing van Rob van der Heijden over waterbeheer in de tuin.

Voor uitgebreide informatie en aanmelding kun je terecht bij de website van gemeente Rozendaal. Voor de lezingen van 4 en 11 april, de nachtwandeling en de excursie in de tuin van Sjef graag opgeven bij WeekGroeneTuin@Rozendaal.nl

Zonder tegenbericht ben je er dan zeker van dat je deel kunt nemen. Maar vol is vol…