Home » Kortingsactie op regentonnen bij GroenRijk Montfoort

Kortingsactie op regentonnen bij GroenRijk Montfoort

regenton in tuin

Wil je drinkwater besparen en regenwater opslaan voor gebruik in de tuin? Maak dan gebruik van de regentonkorting! Van 4 t/m 15 april 2023 is er bij GroenRijk Montfoort een mooie korting van 40% op alle regentonnen.

De actie geldt voor een complete regenton maar niet voor de losse onderdelen, zoals een verhoging om de ton op te zetten. Die kun je los aanschaffen, maar natuurlijk ook zelf maken. Andere onderdelen zijn óf op voorraad óf het tuincentrum kan ze voor je bestellen. 

De actie is opgezet door Stichting Platform Duurzaam Montfoort samen met GroenRijk Montfoort. Mede door een subsidieregeling van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, kunnen zij de inwoners van gemeente Montfoort een regenton met korting aanbieden. Let op, het geldt alleen voor inwoners van gemeente Montfoort.

In het tuincentrum is ook het Groen Klimaatplein om je te inspireren voor jouw duurzame en groene tuin. Op zaterdag 8 april vertellen medewerkers en leveranciers van GroenRijk jou alles wat je wilt weten over verduurzamen van je tuin. Er zijn ook vrijwilligers van Duurzaam Montfoort aanwezig.

Kijk op de website van Duurzaam Montfoort voor meer informatie.