Home » Maak kans op een bloemendak van Dakbloemenweide!

Maak kans op een bloemendak van Dakbloemenweide!

bloemendak

Tijdens de Week van de Groene Tuin maak je kans op een lichtgewicht bloemendak van 10m2. Met dit mooie bloemendak vergroot je de ecologie, biodiversiteit en verkoel je de omgeving rondom je huis. Leg zelf in een handomdraai de dakbloemenweide aan of laat het over aan de experts van Groendakspecialist.

De dakbloemenweide bloeit bijna jaarrond en kan op ieder degelijk dak, vanwege de lichtgewicht materialen. Het vangt ook piekbuien op en trekt fijnstof aan uit de lucht zodat je een gezondere leefomgeving krijgt. Je kunt het dak zelf aanleggen met behulp van de aanlegvideo of je kunt het aan laten leggen. Bij aanleg door Groendakspecialist, ontvang je 5% korting op de prijs van de aanlegkosten.

Dakbloemenweide geeft tijdens de Week van de Groene Tuin één bloemendak weg van 10 m2, ter waarde van 950 euro inclusief aanleg! Als je in de week van de Groene Tuin jouw bloemendak bestelt en deze actie bij de offerte aanvraag vermeldt, dan doe je automatisch mee aan de winactie. Kijk voor meer informatie en om te bestellen op de website van Dakbloemenweide.

Tip: er zijn vaak ook subsidies beschikbaar bij waterschappen en gemeenten waar je gebruik van kunt maken. Check de Groenesubsidiewijzer en vraag het na bij je gemeente en waterschap voor de meest actuele informatie.