Home » Maak kans op een GARDENA Micro-Drip-System naar keuze

Maak kans op een GARDENA Micro-Drip-System naar keuze

Water is een kostbare hulpbron die verstandig gebruikt moet worden. Daarom is het belangrijk om je planten efficiënt te bewateren. GARDENA heeft allerlei slimme bewateringsoplossingen die je hierbij helpen. Op die manier zorg je ervoor dat je planten voorzien worden van precies de juiste hoeveelheid water, niet te veel en niet te weinig.

Eén van die bewateringsoplossingen is het Micro-Drip-System, met dit druppelirrigatiesysteem komt de juiste hoeveelheid water direct op de plek waar het nodig is: de wortels. Ook GARDENA helpt graag bij het verduurzamen van de Nederlandse tuinen en geeft daarom een Micro-Drip-System naar keuze* weg.

Wat moet je doen? Ga naar de Instagram– of Facebookpagina van GARDENA en deel vanaf 26 maart onder de post over de winactie, jouw meest duurzame tuintip in de reacties. Op 2 april wordt de winnaar bekend gemaakt. Elke druppel telt!​

*Keuze uit: Micro-Drip-System Startset Balkon & Terras 30 planten (13400-20), Micro-Drip-System Startset Moestuin & Borders 35 planten (13450-20) of Micro-Drip-System Startset voor Hagen & Rijplanten 25m (13500-20).