Home » Maak kans op een kant en klaar workshop pakket ‘Mini TonTuin’

Maak kans op een kant en klaar workshop pakket ‘Mini TonTuin’

mini tontuin

Vanaf 25 maart kun je meedoen aan de winactie van WaterLeider en kans maken op een workshop DIY Kits Mini TonTuin. Met dit kant en klaar workshop pakket heb je een leuke activiteit in handen voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Je begint met afval en eindigt met een radijs!

Met een mini TonTuin kunnen kinderen ontdekken wat capillaire werking is, hoe je materiaal kan upcyclen en wat er nodig is voor een zaadje om te ontkiemen. De workshop is geschikt voor leerlingen groep 7 en 8, VMBO groep 1 en 2. Het kant en klare workshop pakket is niet alleen voor scholen, maar ook als doorlopende workshop op een beurs of festival, of als onderdeel van een kinderfeestje of buurtactiviteit. Als je wint krijg je het pakket thuis opgestuurd, het past door de brievenbus.

Deelnemers kunnen meedoen via Instagram door de post van de actie te delen op hun stories en WaterLeider en de post zelf te taggen. De Mini TonTuin wordt 7x verloot en de actie loopt van 25 maart t/m 27 april. Kijk voor meer informatie op de website van WaterLeider.