Home » Maak kans op het Velt-boek ‘Meer dan sprietjes’

Maak kans op het Velt-boek ‘Meer dan sprietjes’

meisjes op grasveld met bal

Een mooie border, een solitaire boom: een tuin kan zoveel meer zijn dan gazon

Heel wat Nederlandse tuinen bestaan uit niet meer dan gazon. Dat vraagt veel onderhoud en het ziet er ook wat eentonig uit. Bovendien is een tuin met enkel gazon gevoeliger voor klimaatschommelingen en arm aan biodiversiteit. Met wat kleine ingrepen wordt je gazon een heerlijke plek om te vertoeven: met schaduwplekjes en knusse leeshoekjes. Een zonneborder of een solitaire boom. Of bloeiende bloemen en kwetterende vogels. Met het Velt-boek ‘Meer dan sprietjes’ kun je zo aan de slag.

In dit boek vind je 112 inspirerende pagina’s om met kleine ingrepen meer variatie in je tuin te brengen. Zo genieten niet alleen jijzelf en je (klein)kinderen meer van je tuin, maar ook talrijke bijen, vlinders, vogels en andere dieren. Het is een praktisch en duidelijk geschreven boek waarmee iedereen meteen aan de slag kan gaan, met of zonder tuin ervaring. De prachtige foto’s helpen je verbeelding verder op weg.

Tijdens de Week van de Groene Tuin (26 maart t/m 1 april) verloot Velt iedere dag een exemplaar van dit boek. Wil je kans maken op het boek? Vul dan via deze link jouw contactgegevens in.