Home » Spelvoorwaarden fotowedstrijd

Spelvoorwaarden fotowedstrijd

Deelname aan de fotowedstrijd van de Week van de Groene Tuin kent een aantal spelvoorwaarden. Lees hieronder de voorwaarden.

 1. Iedereen kan meedoen! De fotowedstrijd loopt van 26 maart t/m 1 april en wordt georganiseerd door de Week van de Groene Tuin.
 2. Deelname aan de winactie is kosteloos en gaat via de site weekvandegroenetuin.nl/fotowedstrijd.
 3. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn of toestemming hebben van hun ouder(s).
 4. Elk persoon kan slechts eenmaal meedoen aan de fotowedstrijd.
 5. Je kunt drie keer een stem uitbrengen op drie verschillende foto’s (op elke foto één stem) en je kunt niet op je eigen foto stemmen.
 6. De Week van de Groene Tuin verloot twee groene cadeaupakketten met o.a. een tuinbon t.w.v. €200,-, een vetblokhouder en vetblokken voor vogels, een tuinmagazine en verschillende inheemse zaadjes.
 7. Om kans te maken op het cadeaupakket stuur je een foto op van jouw (groene) tuin, balkon of straat. De foto moet door jou gemaakt zijn en het moet een foto zijn van jouw eigen tuin, balkon of straat. Met deelname bevestig je dat je de auteursrechten van deze foto hebt. Als de organisatie de foto goed heeft gekeurd, dan wordt de foto z.s.m. openbaar op de website gezet en kan er vanaf 19 maart op gestemd worden.
 8. Van de 10 winnaars met de meeste publieksstemmen kiest de Week van de Groene Tuin twee winnaars. Daarbij wordt o.a. gekeken naar hoe groen en duurzaam de tuin, het balkon of de straat is.
 9. De Week van de Groene Tuin verloot in april 2024 de prijs. De winnaars krijgen een bericht per mail.
 10. De Week van de Groene Tuin heeft het recht om ingezonden foto’s te gebruiken in hun communicatiekanalen zoals weekvandegroenetuin.nl en de social media kanalen. Ook heeft de Week van de Groene Tuin het recht om de naam van de winnaars te vermelden op hun website en social media kanalen (je hebt daarbij de keuze tussen de volledige naam of alleen voornaam en 1e letter achternaam).
 11. De Week van de Groene Tuin kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige uit prijsvraag voortvloeiende schade.  
 12. Deelnemers verklaren door deelname akkoord te gaan met de spelregels en deze voorwaarden.  
 13. De persoonsgegevens die in het kader van de winactie van de deelnemers worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen voor communicatie over de winactie gebruikt.
 14. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. 
 15. De Week van de Groene Tuin heeft het recht om – na 14 dagen zonder reactie – de prijs toe te kennen aan een andere kandidaat.
 16. Deze voorwaarden kunnen tussentijds worden gewijzigd.
 17. Eventuele vragen of klachten over de winactie kunnen per e-mail worden gestuurd naar groenetuin@milieucentraal.nl.