Home » Maak kans op de workshop ‘Leer een groene tuin ontwerpen’

Maak kans op de workshop ‘Leer een groene tuin ontwerpen’

groene tuin

Tijdens de Week van de Groene Tuin maken 5 personen kans op een gratis workshop ‘Leer een groene tuin ontwerpen‘ in De Tuinen van Appeltern. In deze nieuwe workshop leer je in een halve dag de basisprincipes van het ontwerpen van een groene en duurzame tuin.

Waar moet je op letten, wat zijn de tips en trucs en hoe pak je het aan? Heb je altijd al een groene tuin willen ontwerpen? In deze workshop laat Ben van Ooijen (directeur van De Tuinen van Appeltern) je zien waar je aan moet denken en hoe je te werk kunt gaan.

Het ontwerpen van een tuin is weliswaar een vak apart, maar met een beetje creativiteit en handigheidjes kun je zelf ook een heel eind komen. Het is vooral een kwestie van weten wat je wilt en het maken van de juiste start.

In de workshop leer je de 4 basisvoorwaarden voor TUINGELUK. Zo bestaat een tuin voor 1/3 uit bestrating en zeker 2/3 uit beplanting. Zo ontstaat een klimaat-adaptieve tuin. Doe mee en win de workshop Leer een groene tuin ontwerpen!

Hoe kun je meedoen?

Vertel in max. 100 woorden waarom jij denkt dat groen zo belangrijk is in de tuin. Mail je antwoord naar info@appeltern.nl. De 5 inzenders met de beste antwoorden, winnen de workshop. We nemen contact op met de winnaars. De datum van de workshop wordt in overleg gekozen.