Home » Win een Tuiny Poel

Win een Tuiny Poel

vijver met waterplanten

Datum: 12 t/m 18 april 2022 –

Een groene tuin is niet alleen leuk om naar te kijken, maar het biedt ook een fijne plek voor allerlei dieren. Met een vijvertje in je tuin verwelkom je insecten, kikkers en padden. Wil jij graag de waternatuur naar je tuin halen? Doe dan mee aan de winactie van de Week van de Groene Tuin en maak kans op een Tuiny Poel van RAVON en IVN Natuureducatie!

Week van de Groene Tuin
Van dinsdag 12 t/m maandag 18 april gaan we met z’n allen aan de slag om tuinen, balkons en straten (verder) te vergroenen en te verduurzamen. Met groen verwelkom je insecten, vogels en andere dieren en draag je daarmee bij aan biodiversiteit. Doe je ook mee? Op weekvandegroenetuin.nl vind je allerlei handige tips en groene acties!

Maak kans op een Tuiny Poel
Haal de inheemse waternatuur je tuin in met een Tuiny Poel. Door mee te doen aan de winactie maak je kans op een inheemse poel van 1,5 m² met verschillende inheemse waterplanten. In het pakket vind je een zeil, waterplanten en een aanleginstructie om je poel stap-voor-stap binnen een dag aan te leggen.

Hoe kun je meedoen?
Vertel ons waarom jij kikkerkoning(in) wilt worden en stuur jouw motivatie in één of twee zinnen op naar groenetuin@milieucentraal.nl. Wie weet word jij een van de drie gelukkige winnaars! Je kunt meedoen aan deze winactie tijdens de Week van de Groene Tuin van 12 t/m 18 april 2022.

Bekijk hier alle spelvoorwaarden.